Wie wij zijn

Saventa is een samenvoeging van het latijnse “sana viventa”, wat gezond leven betekent. Vanuit deze gedachtegang gaan we te werk. We vinden het belangrijk dat mensen gezond leven. En omdat een goed begin het halve werk is, gaan we je helpen je baby een goede start te geven in het begin van zijn leven.Review Hoppediz

Wij zijn Bart en Viola van Dinther, kinderfysiotherapeut en draagconsulent/docent babymassage.  Wij zijn in 2011 getrouwd en in 2013, 2014  en 2016 ouders geworden van drie hele lieve dochters. In deze periode hebben we onze theoretische kennis van de opleidingen en de praktijkervaring op het werk uitgebreid met veel praktijkervaring thuis. Doordat wij zelf ook ouders zijn begrijpen we dat niet alle situaties altijd volgens het boekje kunnen gaan. Onze mening is dat er gekeken moet worden naar het unieke kind. Door je handelen op je kind af te stemmen kom je in de gelegenheid het beste uit je kind te halen. En daar profiteer je zelf natuurlijk ook van!

Wij richten ons op de motorische ontwikkeling van het kind. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een kind de kans krijgt voor een goede veilige hechting met de ouders. Deze hechting is de basis voor de rest van het leven en daarom ook één van de punten waar wij ons op richten.Van kinderen kan je heel veel leren. Bijvoorbeeld: waar de grenzen liggen van je geduld.

WIET VAN BROECKHOVEN

Bart van DintherOver ons

Comments 2

 1. Bart van Dinther Post
  Author
  Bart van Dinther

  Hoi Marjolein!

  Wat een goed initiatief! Daar helpen we graag aan mee. Misschien is het handig als je even je contactgegevens doorgeeft op info@saventa.nl, dan nemen we even persoonlijk contact op!

 2. Marjolein Gerritsen

  Hallo Bart en Viola. Even voorstellen, ik ben Marjolein Gerritsen. Ben bijna 38 jaar werkzaam geweest als 1ste lijns verloskundige in het Brabantse Dongen! Wegens artrose in mijn rug kan (mag) ik helaas mijn beroep niet meer uitoefenen. Omdat ik te veel energie heb om achter de “geranium’s” te gaan zitten, heb ik een opleiding gedaan als hypnotiseur. Omdat ik daar super mooie dingen heb geleerd ,hebben mijn opleider en ik besloten om een online cursus te gaan maken voor zwangeren en hun partner, om hen weer te leren vertrouwen in hun lichaam te krijgen, zodat ze weer in hun kracht komen en daardoor veel beter kunnen bevallen! Omdat we een breed aanbod willen bieden, willen wij meer over dragen weten ,zodat onze cursisten een overwogen keus kunnen maken! Hoor graag van jullie! Groetjes Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *