FAQ

 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Saventa?
  Kijk hiervoor op de pagina met betalingsmogelijkheden.
 • Kan je bij Saventa betalen met de VVV-bon?
  Ja dit is mogelijk. Kijk voor de werkwijze bij de betalingsmogelijkheden.
 • Hoe lang is de levertijd voor producten uit de webshop?
  De bestelling wordt uiterlijk de dag na ontvangst van de bestelling verzonden. Over het algemeen doet de bezorgdienst er 1-2 werkdagen over om de bestelling bij jou af te leveren.
 • Ik wil een andere workshop of consult boeken dan standaard beschreven staat. Is dit mogelijk?
  Over het algemeen is er heel veel mogelijk. Neem contact op via het contactformulier zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.
 • Ik heb een vraag, kan ik jullie bellen?
  Ja dit is mogelijk via telefoonnummer 06-83604866. Wij geven echter de voorkeur aan vragen via de mail (info@saventa.nl). Wanneer telefonisch contact gewenst is kan je je telefoonnummer daar doorgeven, zodat wij contact met je kunnen opnemen.
 • Het dragen met draagdoek of draagzak ziet er ingewikkeld uit. Hoe kan ik dit leren?
  Bij de producten zit een handleiding bijgesloten. Wanneer je het prettig vind om begeleiding te krijgen kan dit via een consult of een workshop.
 • Kan ik mijn bestelling ophalen?
  Ja dit kan op afspraak in Rosmalen.
 • Ik wil graag een model bestellen die ik niet in de webshop zie. Is dit mogelijk?
  Neem hiervoor contact met ons op via een contactformulier of via email (info@saventa.nl). Wij hebben niet alle prints op voorraad, maar kunnen deze vaak wel bestellen. We kijken graag voor je of het mogelijk is.
Bart van DintherFAQ

Comments 4

 1. femke de heus

  Dag Bart,
  Bedankt voor je reactie. Dan kies ik voor de Manduca. Lila kan nog niet zelfstandig gaan zitten. Begrijp ik goed dat je de Manduca wel kan inzetten als rugdrager zonder dat ze kan zelf kan zitten? Kan ik gewoon eetnje uitkiezen of moet ik nog ergens op letten?
  Dank je.

  1. Bart van Dinther Post
   Author
   Bart van Dinther

   Hoi Femke,

   Sorry, ik ben misschien niet helemaal duidelijk geweest. Het advies geldt voor alle draagsystemen, liever niet gebruiken voor rugdragen voordat het kindje zelf kan gaan zitten. De positie op je rug is te laag waardoor het ruggetje in een verkeerde houding wordt gedwongen. Zodra je kindje zelf kan gaan zitten kan het deze lagere houding aan.

   Bij de Manduca kan je gewoon een leuke uitzoeken! Qua model zijn ze allemaal hetzelfde.

 2. femke

  ik gebruik een geweven draagdoek voor Lila, nu ze wat groter en zwaarder is zou ik haar op de rug willen gaan dragen. ik wil echter geen nieuwe knoop leren maar liever een rugdrager aanschaffen.
  bij ushi doe ik de mama baby fysio dans, is de drager die zij gebruikt ook een rugdrager? verkopen jullie die ook? ik vind deze namelijk erg mooi omdat hij op de geweven doek lijkt,
  ik wil graag nog wat andere producten bij jullie bestellen (speelkleed en balletje) dus bestel liefste alles in een.
  ik heb veel gehad aan de baby basic workshop, lila rolt de hele kamer rond, echt grappig, soms ben ik haar gewoon kwijt.. haha..

  1. Bart van Dinther Post
   Author
   Bart van Dinther

   Hoi Femke,

   Wat leuk dat het allemaal goed gaat met Lila! Ook fijn om te horen dat je veel gehad hebt aan BabyBasics! Wij zijn zo ook wel eens onze baby kwijt geweest, erg grappig!

   De drager die Ushi gebruikt is de Emeibaby, dat is inderdaad een erg mooie drager. Emeibaby kan je ook gebruiken voor rugdragen. Echter, is het beter dit pas te doen wanneer je kindje zelf al kan gaan zitten vanuit lig. We weten niet of dit al zover is? Tot die tijd is de ruck (een knoop voor op de rug met geweven doek) eigenlijk de beste optie. Wij verkopen zelf geen Emeibaby, helaas! In de toekomst zal dit merk zeker worden toegevoegd, maar dat is nog wat langere termijn van ons vandaan. De enige rugdrager die wij momenteel verkopen is de Manduca. Deze hebben wij zelf ook erg veel gebruikt. Doordat deze ook verbreders heeft (los verkrijgbaar), is dit merk erg lang te gebruiken. Je kan de Emeibaby misschien nog even proberen bij Ushi, even kijken of hij op de rug ook goed zit bij je. Je bent al wel bekend met de Emeibaby, maar met rugdragen kan het heel anders bevallen. Wanneer een gesp op de verkeerde plek zit, of de drukpunten, is het niet prettig dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *