BabyBasics

BabyBasics zijn cursussen  gericht op de ontwikkeling van het jonge kind. De cursussen zijn ontwikkeld door een kinderfysiotherapeut in combinatie met verschillende andere professionals.

Veel ouders lopen na de geboorte tegen onbekende situaties aan. Na een tijdje hoor je dan van bijvoorbeeld andere ouders of op het consultatiebureau andere wijzes waarop je het had kunnen aanpakken. Ouders vragen zich dan af waarom ze dat nooit eerder hadden gehoord. Door het volgen van een cursus BabyBasics zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent en kunt inspelen op de ontwikkeling van je kindje.

BabyBasics

Al onze cursussen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk. Op deze manier weet je zeker dat je het geleerde kunt gaan toepassen in de praktijk.

Hieronder staat een overzicht van cursussen die Saventa aanbiedt.

Cursussen over een andere leeftijdscategorie of vanuit een andere achtergrond zijn ook mogelijk. Heb je interesse neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan voor een cursus op maat!

Saventa 4.75 out of 5 based on 4 ratings. 4 user reviews.
Saventa
"Ik vond het fijn om te leren hoe je praktisch (voor het kind en voor jezelf) een baby kunt vastpakken en oppakken."

BabyBasics@Work

Deze cursus is gericht op alle mensen die met jonge kinderen of zuigelingen werken. De informatie sluit goed aan bij kinderdagverblijven, gastouders of kraamzorg.
Vaak wordt deze cursus incompany gegeven, maar als dit niet wenselijk is kan er altijd voor een externe ruimte gezorgd worden.
Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Maak een afspraak 

adminBabyBasics